log in

Ouder-kind training waterpolo

De laatste zondagtraining van het seizoen bij de E en de C werd er traditiegetrouw weer gezwommen met ouders. Of grote broers, zussen of neven natuurlijk.

Tijdens deze speciale training worden de meezwemmende familieleden altijd flink op de proef gesteld. Extra banen zwemmen, wedstrijdjes zwemmen tegen elkaar, met kind in je nek naar de overkant en extra lang 'fietsen' bijvoorbeeld. We hoefden daarna in ieder geval niet meer naar de sportschool ;-)

Ook een partijtje spelen hoort er natuurlijk bij. Theo floot zeer enthousiast de wedstrijd (al weet ik niet of hij geslaagd zou zijn voor zijn scheidsrechtersexamen met deze fluitbeurt...) Er hebben verschillende ouders een P-tje gekregen, en die duurden ineens veel langer dan 20 seconden. Allemaal geheel terecht natuurlijk. En de kinderen hebben dan ook verdiend gewonnen met 3-2.

De meezwemmende ouders waren gelukkig allemaal heel enthousiast, zelfs na afloop. Het was dan ook weer heel gezellig, zeker bij het nakletsen onder het genot van een kopje thee of koffie en een lekkere plak zelfgebakken cake! We kijken nu alweer uit naar de laatste training van volgend seizoen :-)