log in

Verslag Wintertijdchallenge

In de nacht van 28 op 29 oktober ging de wintertijd in.
Onze geweldige zwemmers hebben dit 'extra uurtje' gebruikt voor het goede doel.
Daarmee hebben we ruim 1100 euro opgehaald voor Stichting Spieren voor Spieren!
Lees nu het verslag van Laura!

 Ik hoorde dat Aegir mee deed met de Wintertijdchallenge voor ‘Spieren voor Spieren’ en ik had meteen zo iets van yea ik wil wel helpen.

Ik weet hoe het is om niet alles te kunnen wat je wilt omdat je lichaam niet mee werkt. Daarom vond ik het heel fijn om met mijn passie mensen te kunnen helpen, waardoor het met hun straks weer beter gaat.

Dit was de eerste keer dat ik mee deed dus ik vond het best wel spannend.
Als eerste gingen we verzamelen en bespreken wat er ging gebeuren en zo. (Terwijl ik echt bijna in slaap viel om 01:30 uur ‘s nachts).

Daarna gingen we ons klaarmaken om te gaan zwemmen, iedereen was best wel zenuwachtig volgens mij maar we hadden er allemaal wel super veel zin in.
Toen we er allemaal klaar voor waren was het 02:00uur en mochten we het water in. Ik lag in de baan met 3 andere mannen en het was echt super gezellig. Ik was echt totaal niet bezig met de tijd of pijn, alleen maar met lekker zwemmen en mijn baantjes bijhouden, de tijd was zo voorbij en dat vond ik super jammer. Ik had echt het gevoel dat ik maar 10 minuten had gezwommen. Daarna kregen we een medaille en maakte we een groepsfoto . Dat was het uurtje zwemmen midden in de nacht dan, en ik voelde me echt goed 3km gezwommen in een uur en ook nog eens € 315,00 opgehaald. Als team Aegir hebben we samen € 1.119,00 bij elkaar gezwommen. Ik was echt blij, maar vond het super jammer dat het nu voorbij was! Het was zo’n toffe nacht! Veel leuker en specialer dan ik me had kunnen voorstellen. Ik hoop dat wij als team zo mensen hebben kunnen helpen. Ik zou zeker nog eens mee doen!

 

Selwyn Cats

Vanaf mijn A-diploma zit ik bij Aegir en na het behalen van talloze diploma's en brevetten ben ik ook betrokken geraakt als vrijwilliger. Elke week geef ik op woensdag zwemles en ben ook lid van de elementaire commissie. In deze commissie ben ik verantwoordelijk voor het brevetzwemmen, maar ben ook actief op alle andere vlakken. 

Zit je ergens mee? Je mag me altijd mailen via: brevetzwemmen@aegir-eindhoven.nl