log in

KNZB Competitie - Ronde 2

Wedstrijduitslagen

Vandaag (14 januari 2018) was de tweede ronde van de KNZB Competitie in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Wat is er weer goed gezwommen! In totaal zijn er vandaag 6 medailles verdiend.
Op de 25m vrije slag was de zilveren medaille voor Elysia en ging het brons naar Lois. Ryana wist de derde plek te bemachtigen op de 100m wisselslag en kreeg voor deze prestatie een mooie bronzen medaille. Luna kreeg een mooie zilveren medaille voor haar tweede plek op de 100m vlinderslag. En Lars ging ook met het zilver naar huis, hij werd tweede op de 50m schoolslag. Joyce kreeg een gouden medaille voor haar verdiende 1e plaats op de 50m schoolslag.

Natuurlijk is er onderling ook een zenuwslopende competitie geweest. Een voorbeeld hiervan waren Hendrik en Timo, wat waren ze aan elkaar gewaagd. Op de 100m wisselslag tikte Timo net iets eerder aan dan Hendrik. Alleen op de 50m vrije slag was Timo iets te fanatiek bij de start, dit werkte bij de resultaten dan weer in het voordeel van Hendrik.

Samengevat: het was weer een gezellige sportieve middag. De volgende wedstrijd wordt door Aegir georganiseerd op 4 februari, ik heb er al weer zin in. Jullie ook?

Ben jij benieuwt naar jouw tijden en de plek die jij behaald hebt? Je kunt hieronder in de bijlagen de uitslag van vandaag downloaden.

 

Contact met de commissie wedstrijdzwemmen

 

Informatie rondom de wedstrijd

 

Hulptaken bij wedstrijden
Koen van de Laar

Heb je vragen? Je mag me altijd mailen via: wedstrijdzwemmen@aegir-eindhoven.nl

Do you have any questions? You can always mail me: wedstrijdzwemmen@aegir-eindhoven.nl