log in

KNZB Competitie - ronde 3

Wedstrijduitslagen

Vandaag (zondag 4 februari 2018) was de derde ronde van de KNZB Competitie in het TU/E bad. Deze wedstrijd is georganiseerd door Aegir. En wat waren er veel zwemmers... In totaal hebben er vandaag 152 zwemmers deelgenomen aan de wedstrijd. Ondanks de grote drukte verliep de wedstrijd verder prima.

Meteen in programma 1 wisten Michiel, Jeroen, Stan en ik met met de 4x 100m wisselslag estafette als eerste te finishen. Ditzelfde lukte Marlou, Noa, Kiki en Alyssa in programma 3 met de 4x 100m vrije slag. Diana werd bij de meisjes derde op de 25m vlinderslag, en bij de jongens was dit Christian. Met de 50m schoolslag werd Ryana derde. In programma 8 was de eerste plek voor Hendrik en de derde plek voor Kenji, Timo werd vierde, Bena werd vijfde en Valentijn werd zesde. Een hele mooie prestatie heren! Emelie wist de derde plek te veroveren op de 50 meter vlinderslag. Suze werd derde op de 50m vrije slag bij de dames en Lars werd eerste bij de jongens. Bij de dames werd Quiryn derde op de 100m schoolslag en Stan werd derde bij de heren. Ook kreeg Stan het voor elkaar om precies dezelfde tijd te zwemmen als zijn inschrijftijd (1:20.04). In programma 23 was het tijd voor de 50m rugslag bij de minioren. Elysia werd derde, Joyce werd vierde, Lois werd zesde en Mily werd zevende. Heel goed gezwommen dames! Bij de heren werd Finn derde en Fred vierde. In programma 24 lukte het Ryana alweer om bij de top 3 te komen alleen nu met een eerste plaats. In programma 26 werd het weer spannend bij de 100m rugslag, Timo werd tweede, Valentijn werd derde en Hendrik werd vierde. Ook Emelie heeft twee keer de top 3 gehaald. Op de 100m rugslag tikte ze als eerste aan. Super! Lars kreeg de derde plaats bij de heren op de 100m rugslag. En op de 100m vrije slag werd Naomi derde. Wil je jouw gezwommen tijd weten en de plek die je daarmee gezwommen hebt? De uitslagen kun je downloaden onderaan dit bericht.

Zoals jullie zien is er weer kei goed gezwommen. Ik ben heel erg blij, jullie ook?
Alleen het zwarte Adidas broekje (US maat: xl) wat na afloop van de wedstrijd in het zwembad is blijven liggen is iets minder blij. Deze is zijn eigenaar kwijt. Is deze van jou, neem dan contact op met de commissie dan zorgen we dat deze bij zijn eigenaar terecht komt. Tot slot willen wij alle vrijwilligers bedanken die meegeholpen hebben met de wedstrijd. Wil jij ook een keer meehelpen bij een (thuis)wedstrijd schroom je niet om iemand van de commissie aan te spreken. Alle hulp is welkom.

En ohja: Lois, Joyce en Kim.. Ik wil nog steeds te weten komen waarom jullie opeens zo enorm hard moesten lachen :-).

 

Wedstrijdgegevens

Zwembad:
TU/E bad  
Datum:
zondag 4 februari 2018  
Aanvang:
13.00 uur  
Hulptaken:

Bad opbouwen 1
Bad opbouwen 2

Bad opbouwen 3
Bad opbouwen 4
Bad opbouwen 5
Bad opbouwen 6


Ploegleider 1
Ploegleider 2
Coach 1

Coach 2
Kaartjesloper 1
Kaartjesloper 2
Speaker 1
Tijdregistratie 1
Tijdregistratie 2
Catering

Naam helper:

Selwyn
Michiel
Koen
Stan
Jeroen
Laura

Hanneke
Liesbeth
Marjan
Anton
Astrid
John
Stefan
Freerk
Melanie
Yvonne

 

 

Contact met de commissie wedstrijdzwemmen

 

Informatie rondom de wedstrijd

 

Hulptaken bij wedstrijden
Koen van de Laar

Heb je vragen? Je mag me altijd mailen via: wedstrijdzwemmen@aegir-eindhoven.nl

Do you have any questions? You can always mail me: wedstrijdzwemmen@aegir-eindhoven.nl