log in

Aegir E-team klaar voor de competitie

Zaterdag 17 september heeft het nieuwe Aegir E-team zijn eerste competitie-wedstrijd in het TU/e bad! Maar dit is niet hun eerste wedstrijd dit seizoen. De laatste zaterdag van de zomervakantie waren ze al van de partij op het toernooi van De Warande in Oosterhout. Dit toernooi was anders dan de minipolotoernooien waar ze tot nu toe aan meegedaan hadden omdat er nu twee keer 5 minuten gespeeld werd. En steeds 10 minuten in het water liggen zonder wissels (er waren maar 5 spelers mee) was best even doorbijten... Maar ze hebben het heel goed gedaan! Vooral het positiespel ging al veel beter, er is weer gescoord en vooral Tom heeft veel ballen gestopt tijdens de partij tegen De Vennen.

Tussen de wedstrijden door mochten de kinderen (en de coach...) meedoen aan de Zeemeermin-experience. Zwemmen met een echte zeemeermin/man-staart! Erg leuk om te doen aan al die blije gezichten te zien.

Na dit leuke toernooi en een speciale pre-competitietraining afgelopen zondag is dit team helemaal klaar om aan de competietie te beginnen, succes!