log in

Grote Clubactie 2016 van start

Verenigingen hebben het moeilijk: tijd en geld zijn schaars door minder leden en minder fondsen. Tegelijkertijd zien we de hang naar verbondenheid, rondom een gemeenschappelijk gedeelde interesse, in ons geval de zwemsport. Daarin kan en zal onze vereniging een belangrijke rol blijven spelen en zien we de Grote Clubactie als een belangrijk hulpmiddel voor onze vereniging. De Grote Clubactie bouwt mee aan een gezond verenigingsleven in Nederland, omdat we geloven in de kracht en maatschappelijke waarde van een vitale vereniging. Met een loterij en ondersteunende voorzieningen van de Grote Clubactie kunnen we onze financiële positie versterken. De jongens en meisjes van onze vereniging verkopen de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder  € 100.000,-. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.  

 

Dus........... steun onze vereniging en koop bij een van onze jeugdleden van het zwemmen of waterpolo een lot van de Grote Clubactie. 

 

Vast bedankt.

Toine Valentijn

Toine was van 2006 tot 2015 voorzitter van de vereniging en publiceert regelmatig waterpolo nieuwsberichten op de website.