log in

Wisselend succes jeugdteams

Zaterdag 12 november moesten alle jeugdteams na de herfstvakantie weer de strijd aangaan voor de competities. Dit gebeurde met wisselend succes. De E-tjes hadden hun wedstrijd tegen het als 4e geplaatste Njord uit Veldhoven. Ondanks dat de leeftijdgenootjes uit Veldhoven sterker waren werd er toch mooi tegenspel geboden en kun je zien dat onze jongste waterpolojeugd nog steeds stapjes vooruit maakt. Met een 5-12 nederlaag waren er toch lichtpuntjes te constateren. Met hard trainen en met de juiste instelling moeten de eerste punten dan vanzelf gaan komen.

Ons gemengd C-team onder de 15 jaar moest het vervolgens opnemen tegen het als 2e geplaatste De Vennen uit Dongen. Gezien de ranglijst zou De Vennen sterker zijn maar tijdens de wedstrijd was daar niets van te zien. Onze C-team nam het heft in handen en bleef steeds aan de goede kant van de score. Met een knappe 7-5 overwinning werd De Vennen met lege handen naar huis gestuurd en kon er aansluiting met de top-3 in de competitie gevonden worden. Een mooi resultaat voor ons C-team. Knap gedaan.

Het B-team onder de 17 jaar mocht afreizen naar Roosendaal voor hun wedstrijd tegen Hieronymus. Dit zou een gevecht worden om de 3e plaats in de competitie want beide teams hadden uit hun 6 voorgaande wedstrijden 12 punten weten te behalen. We hadden een spannende wedstrijd verwacht maar al snel werd duidelijk dat Hieronymus de bovenliggende partij was. Met een ruime 10-4 overwinning op ons team bleven de punten in Roosendaal en waren onze jongens toch enigszins teleurgesteld.

 

Toine Valentijn

Toine was van 2006 tot 2015 voorzitter van de vereniging en publiceert regelmatig waterpolo nieuwsberichten op de website.