log in

Webshop

Vanaf 1 juli is er een mogelijkheid om Aegir-artikelen zoals Aegirshirts, tassen, handdoeken, waterpolocaps, zwembrilletjes en badmutsen te kopen via de website.  In de bovenste zwarte balk van de website zie je het woord "shop" staan. Als je deze optie kiest dan kom je in de webwinkel van de vereniging. Je kunt dan meteen je bestelling plaatsen en via IDEAL betalen. Na betaling wordt de bestelling doorgegeven via het mailadres webshop@aegir-eindhoven.nl waarna er een afspraak gemaakt gaat worden voor de aflevering van het bestelde artikel. Mochten er vragen zijn dan maak een mail naar webshop@aegir-eindhoven.nl en U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. En.... het werkt perfect, de eerste bestelling is inmiddels binnen.

Zorg dat je ruim voor aanvang van het seizoen je gewenste clubartikelen in je bezit hebt. Jullie zijn tenslotte het visitekaartje van de vereniging. Het is mooi om te zien als de waterpoloteams en de zwemploeg in dezelfde kleding de zwemzaal betreden.

Toine Valentijn

Toine was van 2006 tot 2015 voorzitter van de vereniging en publiceert regelmatig waterpolo nieuwsberichten op de website.