log in

Paaskamp 2022

  • Geschreven door Paaskamp

Ben jij lid van het wedstrijdzwemmen of het waterpolo?
Geboren tussen 01-01-2005 & 31-12-2014?

Ga dan mee op het altijd gezellige en avontuurlijke Aegir PAASKAMP!!!

Aanmelden kan tot 15 februari, wees er snel bij want de eerste 50 deelnemers zijn verzekerd van een plekje!!!

Kosten voor deelname bedragen 50 euro.
Deze deelnamekosten kunnen via iDeal worden voldaan aan het einde van de online registratie of overgemaakt worden naar IBAN-nummer NL12INGB0001081645 t.n.v. Zwem- en Polovereniging AEGIR onder vermelding van de naam van de deelnemer en "Paaskamp 2020".

Na inschrijving volgt, via de kampcommissie, meer informatie over onder andere: vertrektijd, mee te nemen spullen, kampregels, het thema etc, etc!! 

 

Onderaan dit bericht zijn de verslagen van afgelopen kampen te downloaden. Deze verslagen bevatten onderanderen verhalen en het programma van de afgelopen jaren.
Voor een kleine sfeerimpressie kun je onderaan dit bericht een filmpje bekijken én door op onderstaande camera te klikken kun je een aantal foto's bekijken van afgelopen jaren.

depositphotos_192759084-stockvideo-instant-foto-en-camera-hd.jpg

 

 

Uitleg Aegir Paaskamp!

Het Paaskamp van Aegir heeft een lange traditie en in 2022 is het alweer het 38e Paaskamp. 
Het kamp is voor de jeugd van Aegir, de jeugdleden van het wedstrijdzwemmen en de waterpolo die samen een lang weekend samen plezier maken.
Elk jaar heeft het Paaskamp een thema, de locatie is aangekleed in het thema en de spellen hebben allemaal iets te maken met het thema. De thema’s van de afgelopen jaren waren; circus, superhelden, Heksen en Tovenaars, zeerovers, Hollywood, Vakantie, Prehistorie en vorig jaar Het Wilde Westen.
We gaan dit jaar naar een geweldige mooie plek in Mierlo, in het gebouw van de scouting van Mierlo die een enorm groot eigen terrein heeft wat omheind is met hekken.
De spelen worden veel gehouden in de bossen bij het kampgebouw waar we verblijven. Daarnaast is er ook vrije tijd voor de kinderen om lekker te doen wat leuk is rondom het kampgebouw (altijd met toezicht van de leiding) zoals sporten of hutten bouwen. En natuurlijk het kampvuur niet te vergeten. We proberen ook elk jaar het kamp af te sluiten met een bezoekje aan het zwembad, we zijn tenslotte niet voor niets een zwemvereniging.
De leiding op het paaskamp bestaat allemaal uit mensen die uit Aegir afkomstig zijn, of van de waterpolo, wedstrijdzwemmen of clubavond. Ze zijn al jaren lid van Aegir en kennen ook de meeste kinderen. Het mooiste vind ik dat van de 12 leiding er 10 zelf als kind meegegaan zijn op kamp, ook ik als senior van de leiding. Wat is er mooier om het kamp door te laten geven aan de jeugd door leiding die weten hoe leuk en geweldig het Paaskamp kan zijn.
Ik hoop dat jullie allemaal mee gaan op het volgende avontuur van het Aegir Paaskamp.
Ik kan niet beloven dat het net zo’n mooi weer word als vorig jaar maar kan wel beloven dat het weer een geweldig kamp gaat worden.

Namens de kampleiding,
Andrew Krugers

Media