log in

Sjan van den Born, Vrijwilligster van het jaar 2013

Nadat de wisseltrofee eerder is uitgereikt aan Roelie van Dijken (2007), Theo Tonnaer (2008), Jeroen van der Tuin (2009),  Mirjam Kaizer (2010), Tim Valentijn (2011) en Jos van Riet (2012), is door het bestuur na de voordrachten vanuit de commissies unaniem besloten de Jo Valentijn-vrijwilligerstrofee voor het jaar 2013 toe te kennen aan Sjan van den Born.

De reden was niet de jarenlange trouwe inzet als vrijwilliger bij de elementaire afdeling of de afdeling wedstrijdzwemmen, niet haar trouwe diensten tijdens het Paaskamp en ook niet voor het jarenlange koffie zetten bij de wedstrijdploeg. Nee, deze uitverkiezing had te maken met haar inzet bij de activiteitencommissie en dan met name het opzetten van de kienavonden in het afgelopen jaar. Natuurlijk doet Sjan dit niet in haar eentje, want dan zouden we andere vrijwilligers te kort doen, maar zij is wel de meest constante factor en de drijvende kracht achter deze activiteit. Door de enthousiaste benadering van het aanwezige kienpubliek blijft men terugkomen waardoor er een extra inkomstenbron is ontstaan voor onze vereniging. 

Sjan bedankt en we hopen dat je nog lang als vrijwilligster aan onze vereniging verbonden blijft.

Sterkte in ieder geval met je aanstaande operatie en we hopen dat je straks weer als een kievit kunt rondlopen.

IMG 8449IMG 8451IMG 8453

Toine Valentijn

Toine was van 2006 tot 2015 voorzitter van de vereniging en publiceert regelmatig waterpolo nieuwsberichten op de website.