log in

Grote clubactie 2014

De Grote Clubactie is een loterij voor het Nederlandse verenigingsleven om inkomsten te werven door middel van het verkopen van loten. Van de opbrengst van de loten gaat maar liefst 80% rechtstreeks naar de clubkas. Geen enkele andere loterij keert zo’n hoog percentage uit. Deelname aan de Grote Clubactie is een sympathieke manier om extra geld voor de vereniging te genereren. Veel mensen zijn bekend met de Grote Clubactie en willen dan ook vaak een lot kopen omdat zij de kinderen of de vereniging die de loten verkopen een warm hart toedragen. Een lot van de grote clubactie kost 3 euro. Van dit bedrag gaat 60 eurocent naar de organisatie van de grote Clubactie, de jeugdleden die de loten verkopen krijgen per verkocht 30 eurocent, waarna er voor de vereniging dus ongeveer 2 euro per lot overblijft. Als bestuur hebben we besloten dat de opbrengst van de Grote Clubactie 2014 weer wordt besteed aan een goed idee ten behoeve van deze jeugdleden.

clubaktie

Verkoop loten van 13 september tot en met 20 november 2014.

Trekking: 27 november 2014.

 

Lotenverkoop bij de dames aan de balie op de elementaire avonden of bij de jeugdleden van het wedstrijdzwemmen en waterpolo.

 

Doe mee en steun de vereniging!

Toine Valentijn

Toine was van 2006 tot 2015 voorzitter van de vereniging en publiceert regelmatig waterpolo nieuwsberichten op de website.