log in

Kerstborrel 2014

De laatste jaren is het een gewoonte geworden om na de Ensinkwedstrijd voor alle vrijwilligers die het hele jaar belangeloos voor de vereniging klaar staan een Kerstborrel te organiseren. Een gezellig samenzijn voor alle arbeid die het afgelopen jaar weer is verricht. Dat dit gebaar wordt gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat 70 vrijwilligers zich voor deze Kerstborrel hadden opgegeven. Na een welkomstwoord werd iedereen uitgenodigd om een heerlijk hapje te eten en gezellig met elkaar wat te drinken. Gezelligheid kende dan ook geen tijd. Het werd een leuk samenzijn waarbij lekker werd bijgekletst. Na afloop van het etentje werden er door de Wethouder Bianca van Kaathoven nog een tweetal vrijwilligers gehuldigd met de uitreiking van de vrijwilligerspenning en vrijwilligersoorkonde van de gemeente Eindhoven.

Er werden een aantal leuke foto's gemaakt.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet in het afgelopen jaar.

Het bestuur wenst iedereen prettige feestdagen en veel sportplezier in 2015.

 

dinerdiner 1diner 3diner 4diner 5diner 6diner 7diner 8diner 9diner 10diner 11diner 12diner 13diner 14diner 15diner 16diner 17 Rob handdoek

Toine Valentijn

Toine was van 2006 tot 2015 voorzitter van de vereniging en publiceert regelmatig waterpolo nieuwsberichten op de website.