log in

Nieuws Wedstrijdzwemmen

Uitslag Clubkampioenschap Aegir Wedstrij…

29 juni 2019

Vanmorgen, tijdens het clubontbijt, zijn de winnaars van de clubkampioenschappen 2018-2019 bekend gemaakt. Alleen de zwemmers...

De zomerstop

2 juni 2019

Geen school, betekent dat ook geen zwemles? Niet altijd, zo zwemmen we soms door in de...

Circuit: Swimkick Minioren - ronde 3

12 mei 2019

Wedstrijd uitslagen Deze wedstrijd is door DZT 62 georganiseerd. Wedstrijdgegevens/ Competitioninformation Zwembad:Pool: De Wiemel   Datum:Date: Zondag, 12 mei 2019   Aanvang:Start: 14.00 uur   Hulptaken:Tasks: PloegleiderPloegleider Naam helper:Name of helper: BrendaMarieke     Contact met de commissie...

KNZB Competitie - Ronde 4

24 maart 2019

Wedstrijd uitslagen Deze wedstrijd is door Merlet georganiseerd. Onderaan dit bericht kun je het PDF-document downloaden met de uitslagen. Klik...

Circuit: Junioren Jeugd - ronde 4

17 maart 2019

Wedstrijd uitslagen Deze wedstrijd is door SBC2000 georganiseerd. Wedstrijdgegevens/ Competitioninformation Zwembad:Pool: de Wisselaar   Datum:Date: Zondag, 17 maart 2019   Hulptaken:Tasks: PloegleiderPloegleider Naam helper:Name of helper: LiesbethJohn     Contact met de...

KNZB Competitie - Ronde 3

10 februari 2019

Wedstrijd uitslagen Onderaan dit bericht kun je de PDF-documenten downloaden met de uitslagen.Ook is er een PDF...

Wedstrijdzwemmen

Als je kijkt naar zwemmen op tv dan lijkt het zo makkelijk. Je duikt in het water en zwemt zo snel mogelijk naar de overkant. Toch komt daar meer bij kijken. Eerst moet je goed weten hoe je moet zwemmen (de techniek). Als je dan de techniek eenmaal goed onder de knie hebt, kun je gaan trainen op kracht en snelheid.

Als jij ook zo goed wilt worden als op tv, heb je naast een flinke dosis talent zeker vijf zware trainingen in de week nodig...
Maar... als je gezelligheid zoekt, één keer in de week een lekkere ochtendtraining wilt meemaken (met voor de ouders een kopje koffie of thee) en af en toe een wedstrijd wilt zwemmen met andere verenigingen uit de regio dan ben je bij Aegir aan het goede adres.

Al zin gekregen om een keertje te proberen? We trainen op zaterdagochtend in het Ir. Ottenbad aan de Vijfkamplaan in Eindhoven. Je kunt meedoen als je in het bezit bent van een C-diploma. Heb je ook al zwemvaardigheid diploma's dan word je ingedeeld in de groep die het beste bij jou past. Van 8.00-9.00 uur wordt er getraind en aan de techniek gewerkt. Ben je al verder gevorderd dan begint de training om 7.00 uur.

Nieuwsgierig geworden? Pak dan je zwemkleding en handdoek en kom eens mee zwemmen. Vrijblijvend kan er 2x worden gezwommen. Lees hieronder meer over de proeflessen.


Proefles

Wil je eerst een keertje komen kijken en/of meedoen met een training, om te zien hoe het is om bij Aegir te zwemmen? Dat kan! Je bent van harte welkom op zaterdag ochtend om 8.00 uur in het ir. Ottenbad. De eerste keer kun je je melden aan de badrand van het 25-meterbad.
Per persoon kan er gebruik worden gemaakt van 2 gratis proeflessen. De proeflessen zijn geheel vrijblijvend.

Voor een proefles dien je je online aan te melden via onderstaande knop. Hiervan ontvang je een bevestigingsmail welke je mee dient te nemen naar de eerste proefles?
 

LET OP! Het proeflesformulier voldoet niet als inschrijfformulier. Dit betekent dat als je na de proeflesen besluit om lid te worden hiervoor een ander, uitgebreider, formulier ingevuld dient te worden. Meer informatie over de procedure om lid te worden lees je hieronder.

Tip: Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden voor de proefles, check daarom even de kalender om zeker te weten dat er getraind wordt.

Lid worden

Als je na deze proeflessen besluit om lid te worden kan dit (alleen) digitaal via onderstaande knop. Selecteer dan bij "Ik wil me inschrijven voor:" de optie "Wedstrijdzwemmen". Als de registratie voltooid is ontvangt u een bevestigingsmail van Aegir.
 


Steeds sneller!

Van iedere zwemmer worden de snelste tijden bijgehouden. Bij een verbetering van je snelste tijd krijg je tot je 12 jaar bent een kaartje met daarop het nieuwe record. Van alle officiële wedstrijden worden je tijden bijgehouden. Deze kun je vinden op: swimtimes.nl
 


Commissie

De commissie Wedstrijdzwemmen bestaat momenteel uit 4 personen voor administratieve, organisatorische en leidinggevende werkzaamheden ten behoeve van het wedstrijdzwemmen. De commissie is verantwoordelijk voor een goede en veilige organisatie van het wedstrijdzwemmen. Tevens schrijft de commissie de zwemmers in voor de wedstrijden waaraan deze meedoen. Ook organiseert de commissie de KNZB-thuis wedstrijden, de clubkampioenschappen en de jaarlijkse Ensinkwedstrijd.

Voor vragen en of opmerkingen neem contact op met onderstaande leden of stuur een E-mail.
(wedstrijdzwemmen@aegir-eindhoven.nl)
 

Leden commissie wedstrijdzwemmen:
Afzel Sahebali
Freerk Jilderda
Koen van de Laar
Marieke Hiakame