log in

Nieuws Wedstrijdzwemmen

Uitslag Clubkampioenschappen - Ronde 1

3 oktober 2020

Uitslag clubkampioenschappen 2020-2021 ronde 1 Vanmorgen is de eerste ronde van de clubkampioenschappen gezwommen. De clubkampioenschappen bestaan dit...

De zomerstop 2020

30 juni 2020

Geen school, betekent dat ook geen zwemles? Niet altijd, zo gaan zwemlessen vaak door in de...

KNZB Competitie - Ronde 3

12 januari 2020

Wedstrijduitslagen Deze wedstrijd is door EOZC georganiseerd. De uitslagen zijn in pdf te downloaden onderaan dit bericht. Klik op...

Jij bent een super vrijwilliger

9 januari 2020

Wat beteken jij binnen onze vereniging en wie vind jij een super collega? Taggen maar     

Uitslag Ensink 2019

10 december 2019

Afgelopen zondag, 8 december 2019, beleefden wij alweer de jaarlijkse Ensinkwedstrijd in ons eigen Ir. Ottenbad. De...

KNZB Competitie - Ronde 2

3 november 2019

Wedstrijduitslagen Vandaag was de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd bevatte onder andere wat langere afstanden...

Speciaal Diplomazwemmen

Beste zwemmers en ouders / verzorgers,

Ondanks dat de zwemlessen nog maar net zijn hervat, kunnen sommige kinderen nog net voor de zomer afzwemmen voor hun diploma.

 • Er zijn aangepaste lestijden en er is een strakke planning. Volg de aanwijzingen daarom nauwgezet op.
 • Zorg dat je minimaal 10 minuten van te voren bij de ingang aanwezig bent en al in de juiste kleding.
 • Je zwemt af op de dag waarop je normaal les hebt, maar wel op een andere tijd.

De tijden zijn:

Diploma: Woensdag: Donderdag
A-diploma 17:30 - 18:00 18:00 - 18:30
B-diploma 18:05 - 18:45 18:35 - 19:15
C-diploma 18:50 - 19:30 19:20 -  20:00

 

 • Lever de diplomakaart in bij de collega die buiten bij de ingang staat. We hebben nog niet van iedereen een foto van de kaart ontvangen. Het verzoek aan degenen die dit nog niet gedaan hebben om de foto alsnog op te sturen naar elementair@aegir-eindhoven.nl.
 • We hebben nog niet van iedereen het diplomageld ontvangen. De kosten van € 12,50 kunnen worden overgemaakt op rekening NL 12 INGB 0001081645 t.n.v. Zwem- en Polovereniging Aegir te Eindhoven onder vermelding van de voor- en achternaam van het kind, het lidnummer (staat vermeld de lidmaatschapskaart) en voor welk diploma opgegaan wordt.
 • Let op dat van te voren gecontroleerd op de volledige betaling van de contributie tot en met juni danwel tot en met de datum van opzegging. Als deze nog niet is voldaan, mag er niet deelgenomen worden aan het diplomazwemmen.
 • Kinderen die hebben aangegeven door te gaan voor het volgende diploma worden automatisch administratief verwerkt. Opzeggen moet via een email aan ledenadministratie@aegir-eindhoven.nl.
  Graag horen we voor welk diploma uw kind verdergaat, vooral na het behalen van het C-diploma. Je kunt dit doorgeven via: elementair@aegir-eindhoven.nl
 • Kinderen gaan als eerste naar binnen. Zij kunnen indien nodig kleding nog uitdoen en in hun tas stoppen. Tassen worden, net de afgelopen weken, meegenomen naar het zwembad. Vervolgens worden ze opgevangen door de instructeur die de kleding en schoenen zal controleren op juistheid (zie onze https://aegir-eindhoven.nl/component/k2/item/1010 voor de kledingeisen).
 • Met ieder kind mogen maximaal 2 familieleden mee naar binnen. Deze mogen naar binnen via de kleedhokjes naar de tribune nadat alle kinderen zijn doorlopen. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden. Aan het begin van kleedhokjes staat een bak met blauwe schoentjes, deze a.u.b. aantrekken. Onze instructeurs zullen aanwijzen waar ieder plaats kan nemen.
 • We verzoeken iedereen om met het lopen en zitten 1,5 meter in acht te nemen van de andere bezoekers.
 • Blijft u vooral zitten, er mag niet worden rondgelopen voor bijv. foto's.
 • Na het diplomazwemmen gaan de kinderen terug via de kleedhokjes en de ouders gaan direct via de “voordeur” naar buiten. Bij de schuifdeuren a.u.b. de blauwe schoentjes weer inleveren. Volg hiervoor de aanwijzingen van onze instructeurs.
 • Het diplomazwemmen vindt plaats in de “A” en “C” baan aan de kant van de lange tribune. Het maken van foto’s is toegestaan, maar alleen vanaf de zitplaats.
 • Na het zwemmen met kleding kunnen uw kinderen naar uw zitplaats toegaan om te helpen de kleding uit te trekken.
  De kinderen komen hiervoor dus naar de betreffende zitplaatsen toegelopen. 
 • De uitreiking van de diploma’s zullen we aansluitend aan het diplomazwemmen buiten onder het afdak bij de ingang van het gebouw houden. Wellicht als het regent handig om een paraplu mee te nemen omdat de overdekte ruimte niet zo groot is.
 • Misschien ten overvloede, maar toch willen we u erop wijzen dat we de RIVM richtlijnen moeten volgen en dus moet eenieder met gezondheidsklachten thuisblijven!

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u die stellen via elementair@aegir-eindhoven.nl. Wij wensen iedereen via deze weg vast veel succes en plezier bij het diplomazwemmen.

Selwyn Cats

Vanaf mijn A-diploma zit ik bij Aegir en na het behalen van talloze diploma's en brevetten ben ik ook betrokken geraakt als vrijwilliger. Elke week geef ik op woensdag zwemles en ben ook lid van de elementaire commissie. In deze commissie ben ik verantwoordelijk voor het brevetzwemmen, maar ben ook actief op alle andere vlakken. 

Zit je ergens mee? Je mag me altijd mailen via: brevetzwemmen@aegir-eindhoven.nl